AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Cristiano Ronaldo verbijsterd door transferbeleid United’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United. De Portugese superster zou namelijk niets begrijpen van het transferbeleid van de club.

Zaterdag kwam naar buiten dat Ronaldo wil vertrekken bij United. De 37-jarige aanvaller wil graag in de Champions League actief zijn, terwijl The Red Devils volgend seizoen in de Europa League uitkomen. United is op dit moment niet van plan om Ronaldo te laten gaan. De 189-voudig international werd al gelinkt aan onder meer Chelsea en Bayern München, maar in Manchester houdt men vol dat er nog geen enkel bod op Ronaldo is binnengekomen.

Volgens The Telegraph is de spits annex linksbuiten naast de sportieve prestaties ook niet te spreken over het transferbeleid van Man United. Ronaldo zou zelfs ‘gedesillusioneerd’ zijn door het feit dat dat de club nog geen enkele aankoop deed in deze transferwindow. Binnenkort komt daar overigens wel verandering in: Tyrell Malacia is hard op weg naar Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.