AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREKEND: ‘Christian Eriksen voor drie jaar naar Manchester United’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Erik ten Hag heeft creativiteit te pakken op het middenveld. Christian Eriksen zal namelijk op korte termijn een driejarig contract ondertekenen bij Manchester United. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Eriksen wordt na Tyrell Malacia, die vermoedelijk vandaag gepresenteerd zal worden, aanwinst nummer twee voor coach Erik ten Hag in de industriestad. Een jaar geleden stortte de oud-Ajacied nog ter aarde door een hartaanval tijdens het EK, bij Brentford knokte hij zich terug tot aan zijn topniveau.

Ten Hag had al snel door dat Eriksen zijn oude vorm weer zou gaan benaderen en hamerde al vroeg op zijn komst bij het United-bestuur: dat is nu dus gelukt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.