AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohamed Daramy staat voor transfer naar Belgische topclub’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mohamed Daramy kwam afgelopen zomer naar Ajax toe met de nodige verwachtingen. Helaas kon de vleugelaanvaller nooit indruk maken. En hij koste de Amsterdammers maar liefst twaalf miljoen euro. Club Brugge was toen ook al in de race voor zijn handtekening en hopen daar nu opnieuw op.

Hij krijgt van trainer Alfred Schreuder nog wel een kans tijdens de voorbereiding. Pakt hij die niet, dan zou de Deen (tijdelijk) mogen vertrekken bij Ajax. Club Brugge wil in dat geval graag toeslaan.

Het is geen geheim dat Club op zoek is naar versterking voor de aanvalslinie, nu Noa Lang en Charles De Ketelaere bezig zijn met een vertrek. Christos Tzolis (Norwich City) en Alan Virginius (Sochaux) worden genoemd. Daramy kwam in zijn debuutseizoen voor Ajax niet verder dan 367 minuten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.