AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

ZWARE IMPASSE: ‘Ajax biedt 15 miljoen op Brobbey, Leipzig wil 25 miljoen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Duitse Red Bull Leipzig wil de hoofdprijs ontvangen voor Brian Brobbey. Ze eisen namelijk een transfersom van 25 miljoen euro voor hem. Ajax wil hem graag terughalen naar Amsterdam en heeft een bod neergelegd van 15 miljoen euro maar genoeg is dit niet.

Fabrizio Romano maakte vrijdagavond melding van een doorbraak, maar countert De Telegraaf: “Brian Brobbey (20) heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax over een contract tot de zomer van 2027. Toch is een transfer van de spits ver weg. Tussen het bod van Ajax (15 miljoen euro) en de vraagprijs van RB Leipzig (25 miljoen euro) zit een gapend gat.”

Daar voegt de krant aan toe: “De Amsterdammers zijn niet bereid aan de wens van de Duitsers tegemoet te komen. En dat lijkt logisch, omdat Brobbey op De Toekomst is opgeleid en een jaar geleden gratis naar de Bundesliga vertrok. Alleen als Leipzig bereid is de vraagprijs fors te laten zakken of als er een constructie met een doorverkooppercentage wordt bedacht, heeft de transfer kans van slagen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.