AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘United zet vol in op Antony bij vertrek van Ronaldo’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Manchester United overweegt naast Lisandro Martinez ook Antony te halen. Cristiano Ronaldo zou namelijk een transferverzoek hebben ingediend bij de leiding van de club en als vervanger zien ‘The Mancunians’ het helemaal zitten in de parel van Ajax.

Ronaldo wil vanwege de situatie van United deze zomer vertrekken, mocht er een goed bod op tafel komen. Op dit moment luidt de reactie nog ‘nee’, maar de vraag is of de club een ontevreden Ronaldo op Old Trafford kan houden.

The Mirror schrijft dat United-manager Erik ten Hag al lijkt te bewegen. De Nederlander weet dat de club vroeg of laat toch afscheid neemt van de Portugees en dit zou hét moment zijn om Antony binnen te halen. De vraagprijs van tachtig miljoen euro leek te gortig voor United, maar dat standpunt is vloeibaar zodra Ronaldo vertrekt.

Intern zou Ten Hag al druk uitoefenen om Antony alsnog naar Manchester te halen. Voorwaarde lijkt wel dat Ronaldo daadwerkelijk vertrekt, maar een nachtmerriescenario voor de Amsterdammers komt toch echt dichterbij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.