AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frenkie de Jong laat United dominanter voetballen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Frenkie de Jong is dichtbij een transfer naar Manchester United. De clubs zijn akkoord over een transfersom en nu moet de speler zelf nog rond komen. Volgens René Meulensteen, voormalig assistent-trainer op Old Trafford is De Jong een hele logische aankoop.

Meulensteen weet dat de concurrentie nooit stil zit en juicht de transfer van De Jong dan ook zeker toe. Tegenover Voetbal International laat Meulensteen weten dat de Barcelona-middenvelder echt wat kan toevoegen aan United.”In de Premier League kun je niet iedere keer zomaar je eigen spel spelen, omdat tegenstanders zich ook continu versterken met heel goede spelers. Frenkie kan helpen om veel dominanter te zijn.”

Meulensteen snapt heel goed dat Ten Hag De Jong in zijn elftal wil hebben, maar verwacht ook dat de middenvelder er niet zo maar staat. “In Eriks gedachtegang is het wel een logische eerste aankoop. “In Spanje gaat geen bal door de lucht, alles over de grond. Net als in Nederland, maar dan op een hoger tempo. De Premier League is een ander verhaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.