AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony en Martinez topprioriteit voor Erik ten Hag’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United wil twee van zijn oud-spelers naar Old Trafford halen. Hij heeft namelijk zijn vizier gericht op Antony en Lisandro Martinez. Hij geeft ze de topprioriteit.

De Argentijn moet de defensie van United van nieuwe impulsen voorzien. Daarnaast aast de oefenmeester ook op de komst van Antony, die zelf een transferverzoek heeft ingewilligd bij de Amsterdamse clubleiding.

Martínez kan echter ook rekenen op belangstelling van Arsenal, dat al driemaal een bod deed op de centrumverdediger. Naar verluidt bedroeg het laatste bod veertig miljoen euro plus een aantal miljoenen aan variabele bonussen. Ajax wil echter minstens vijftig miljoen euro zien en hoopt dat United binnenkort ook met een officieel bod komt op de Argentijn, zodat men de prijs nog wat verder kan opdrijven.

Voor Antony wil men in Amsterdam nog meer geld zien. Ajax denkt aan een prijskaartje van tachtig miljoen euro, maar de Braziliaan heeft te kennen gegeven die prijs niet realistisch te vinden. De vleugelspeler zou de clubleiding gevraagd hebben om serieuze aanbiedingen te overwegen, waardoor hij deze zomer de stap naar een grotere Europese club kan maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.