AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Orkun Kökçü bezorgt Ajax het Spaanse toptalent Ilaix Moriba’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Duitse Red Bull Leipzig aast op de handtekening van Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. Mocht het ze lukken om tot een akkoord te komen dan biedt dit kansen voor Ajax.

Hij heeft na een sterk seizoen bij de Rotterdammers de clubs voor het uitkiezen. Waar de jonge Turks international aan het einde van vorig seizoen nog naar Arsenal had kunnen gaan, wil het ambitieuze West Ham United de middenvelder graag overnemen.

Voorlopig lijken de prioriteiten van The Hammers bij het binnenhalen van Arnaut Danjuma te liggen. Dat geeft RB Leipzig de kans om toe te slaan in Rotterdam. Mocht dat lukken, dan ontstaat er mogelijk een kans voor Ajax om de gesprekken over de transfer van Ilaix Moriba nieuw leven in te blazen.

De middenvelder van RB Leizpig, die afgelopen jaar op huurbasis bij Valencia speelde, is naar verluidt in Amsterdam in beeld om Ryan Gravenberch te doen vergeten. De jonge Spanjaard maakte vorig seizoen met grote verwachtingen de overstap van FC Barcelona naar de Bundelsiga, maar valt tot nu toe tegen op het hoogste Duitse niveau.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.