AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arsenal en United op ramkoers voor Lisandro Martinez’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Zowel Manchester United en Arsenal liggen op ramkoers voor de handtekening van Ajax-speler Lisandro Martinez. En het ziet ernaar uit dat de Londenaren de beste papieren hebben om de Argentijn te contracteren.

Ajax heeft al laten weten dat Martínez voor zo’n vijftig miljoen euro mag vertrekken. In zijn column voor CaughtOffside schrijft transferexpert Fabrizio Romano: “Ik begrijp dat de onderhandelingen zich in twee verschillende stadiums bevinden. Arsenal heeft een officieel bod uitgebracht van veertig miljoen euro plus bonussen, waar Manchester United momenteel bezig is met Tyrell Malacia en Frenkie de Jong.”

Romano benadrukt dat Manchester United al wel in gesprek is met het management van Martínez. De Engelse topclub zou derhalve snel kunnen schakelen. “Op dit moment is de interesse van Arsenal in een vergevorderd stadium, maar het lijkt er nog steeds op dat het een open race kan worden”, aldus de Italiaanse transfergoeroe.

Volgens de Evening Standard wil Arsenal dat juist verkopen. De Londenaren zien in Martínez de topkandidaat om de defensie te versterken en willen daarom snel doorpakken, zeker nu de optie United op de achtergrond sluiert. Volgens het genoemde medium hoopt Arsenal op een snelle doorbraak aan de onderhandelingstafel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.