AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax zegt dag tegen vijftal: ‘Het ga jullie goed’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft via de sociale media afscheid genomen van vijf spelers. Het gaat om de heren Noussair Mazraoui, Andre Onana, Zakaria Labyad, Danilo en Przemyslaw Tyton.

Alle vijf zijn ze na vandaag transfervrije spelers en kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Bayern München, Feyenoord en FC Twente hebben respectievelijk Mazraoui, Danilo en Tyton inmiddels al opgepikt, terwijl Onana binnenkort wordt gepresenteerd bij Internazionale. Labyad heeft nog geen nieuwe club gevonden.

Op social media bedankt Ajax Mazraoui met een speciale ‘motivational thread’ over de Marokkaanse rechtsback. De international geeft ook nog een afscheidsinterview, dat donderdagavond te zien is op ESPN. Het overige viertal wenst Ajax ‘het beste toe in de toekomst’. Mazraoui, Onana, Labyad en Danilo waren allemaal minimaal vier jaar actief bij Ajax. Tyton stond slechts enkele maanden onder contract in Amsterdam en speelde geen enkele wedstrijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.