AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Perr Schuurs voorlopig niet laten gaan’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil Perr Schuurs voorlopig niet laten gaan. Dat hebben de Amsterdammers laten weten aan de mandekker. Hij is geen vaste basisspeler in Amsterdam en er is voldoende interesse in hem. Dat heeft hem aan het denken gebracht.

Dit bevestigt zijn zaakwaarnemer Wessel Weenzenberg. “Het is voor Perr belangrijk dat hij meer gaat spelen. Daar heeft hij ook de kwaliteiten voor en dat zien andere clubs ook. Zo hebben clubs uit Engeland, de top van Duitsland, Italië en Frankrijk serieuze interesse”, zegt Weezenberg tegenover Het Parool.

Marc Overmars had met Schuurs een afspraak gemaakt over een eventuele transfer, maar met het vertrek van de technisch directeur verviel de afspraak. “Als hij weinig aan spelen toe zou komen, was een transfer mogelijk. Zowel de trainer als de leiding zien dat echter nog niet zitten”, stelt Weezenberg.

Schuurs arriveerde in 2018 van Fortuna Sittard en was enige tijd basisspeler bij Ajax, maar de verdediger verloor zijn plek aan Jurriën Timber. Het afgelopen seizoen kwam de mandekker wel tot 22 optredens in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.