AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax gooit eigen glazen in: ‘Bergwijn aangeboden bij Everton’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Bergwijn is door zijn club Totenham Hotspur aangeboden bij Everton. Hier maakt De Telegraaf melding van. Ze zijn bereid het bedrag op tafel te leggen dat zijn werkgever vraagt en willen hem teven overtuigen met een monstersalaris.

Bergwijn zou zijn voorkeur al hebben uitgesproken voor een transfer naar Ajax en zou op hoofdlijnen al persoonlijk rond zijn met de Amsterdammers.

Het is Ajax echter, in de persoon van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, nog niet gelukt om tot een akkoord te komen met Spurs over een transfersom. Volgens De Telegraaf klopt de Engelse berichtgeving rondom het aanbieden van Bergwijn aan Everton door Spurs niet. The Toffees zouden echter al wel weken achter de aanvaller aanzitten, maar zagen ook een eerder bod worden afgewezen. Bergwijn kan ook nog rekenen op belangstelling van Manchester United en Newcastle United, maar heeft vooralsnog een voorkeur voor Ajax. Het is echter wel de vraag hoe lang de buitenspeler nog het geduld kan opbrengen en toch niet voor een andere club gaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.