AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Interesse in Nicolas Tagliafico blijft verder groeien’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Er is momenteel volop interesse voor Nicolas Tagliafico vanuit de Premier League. Hier maakt het Engelse medium The Sun melding van.

Brighton Hove & Albion zou hopen op de komst van de Argentijn op moment dat Marc Cucurella de overstap weet te maken naar Manchester City. Volgens The Sun zou Tagliafico een overstap naar Brighton wel zien zitten.

Ook Manchester United en promovendus Nottingham Forest hebben interesse in de komst van de international van Argentinië. Tagliafico heeft bij Ajax nog een contract voor een jaar en mag vanwege mondelinge afspraken voor een gering bedrag vertrekken uit Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.