AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony snapt niets van prijskaartje dat Ajax aan hem hangt’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Antony is niet blij met de prijs die Ajax voor hem vraagt. Hij vindt deze namelijk buiten proportioneel. Hier maakt De Telegraaf melding van op basis van bronnen uit Brazilie.

ou na twee jaar in de Eredivisie graag een transfer willen maken en is gecharmeerd van de belangstelling uit de Europese top. De Telegraaf belicht in het artikel over het verhoogde Arsenal-bod op Lisandro Martínez ook de toekomst van de Braziliaan: de ochtendkrant sluit niet uit dat Antony gaat muiten als Ajax voor een vertrek gaat liggen. ‘Vanuit Brazilië klinken de eerste geluiden dat aanvaller de vraagprijs van 80 miljoen euro buitenproportioneel vindt’.

Fabrizio Romano meldde vorige week al dat het management van Antony Ajax heeft verzocht om te luisteren naar biedingen. De international van Brazilië ligt in Amsterdam nog drie jaar vast, waardoor Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar in principe kunnen vragen wat ze willen. “Duidelijk is dat we die jongen willen houden”, zei trainer Alfred Schreuder afgelopen weekend tegen ESPN. “Ik wil heel graag met hem werken, dat weet hij en dat weet de club ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.