AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony wil niet dat Ajax voor transfer gaat liggen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Er lonkt een conflict tussen Ajax en Antony. Volgens diverse media heeft de Braziliaan namelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Maar Ajax wil hem absoluut niet laten gaan. Mocht dit wel gebeuren dan moet er zón tachtig miljoen euro op tafel komen.

Het standpunt van Ajax zit Antony naar verluidt niet lekker. Volgens Sky Sports wil de Braziliaanse aanvaller toestemming krijgen om te onderhandelen met Manchester United, maar de Amsterdammers lijken vast te houden aan de astronomische transfersom. ESPN noemt de hoge vraagprijs een (te) groot obstakel voor Manchester United op dit moment.

Manchester United staat op het punt om een megabedrag neer te tellen voor FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong. Nog eens een soortgelijk bedrag neertellen voor de Zuid-Amerikaan is daarom geen realistische optie op dit moment. United én Antony zouden allebei van mening zijn dat een lagere transfersom gepast is.

2 thoughts on “‘Antony wil niet dat Ajax voor transfer gaat liggen’

  1. ajax wil 80 miljoen gewoon houde zo doet speler of manchester moeilijk nog wat er boven op

  2. Charles Krijgsman says:

    Laat die clubs met (steen)rijke eigenaren nou eens zélf iets aan hun jeugdopleiding gaan doen i.p.v. jonge spelers van AJAX wegkopen! Oké, Antony is dan geen product van de AJAX jeugdopleiding, maar dankzij het wereldwijde scouting systeem een Ajaxied geworden. Hoe vaak komt het niet voor dat jonkies naar een rijke buitenlandse club worden gelokt en daar uiteindelijk op de bank zitten? Of na korte tijd (dol)graag naar AJAX terug willen. “AJAX zit in mijn hart”, hoor je nog al eens zeggen; nou, wat is er dan op tegen om te blijven?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.