AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lisandro Martinez hoopt dat Ajax hem laat vertrekken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lisandro Martinez hoopt dat Ajax hem deze zomer laat vertrekken naar de Engelse Premier League. Hier maakt de journalist David Ornstein melding van. Hij laat aan HaytersTV weten dat Arsenal een serieuze optie ziet in Martínez.

De Londenaren beschouwen hem als aanwinst voor de positie van linker centrale verdediger, met de mogelijkheid om hem te gebruiken als linksback. Een eerder bod van dertig miljoen euro werd afgewimpeld door Ajax.

Ook Manchester United is ter sprake gekomen.De journalist van The Athletic sluit die optie niet uit, maar wijst erop dat de Engelse topclub om twee redenen sceptisch is. United vreest dat hij voor het centrum te klein is en ziet in hem in tegenstelling tot Arsenal geen ideale linksback.

Ornstein benadrukt dat Arsenal momenteel de beste papieren heeft. Ajax heeft al laten weten dat het zo’n zestig miljoen euro wil verdienen aan Martínez, maar de komende tijd moet blijken of geïnteresseerde clubs dat voor hem willen neertellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.