AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax haalt geen vervanger voor Noussair Mazraoui

Ajax wil het vertrek van Noussair Mazraoui naar Bayern Munchen intern oplossen. Volgens Voetbal International moet Devyne Rensch de vaste rechtsback worden van de Amsterdammers.

Rensch beleefde een moeizaam seizoen in Amsterdam en kon zijn goede debuutjaar geen goed vervolg gegeven. De negentienjarige verdediger moest veelal genoegen nemen met een reserverol, maar kon daarnaast ook nauwelijks potten breken. Toch ziet de Amsterdamse clubleiding nog veel potentie in Rensch, die in de voorbereiding de kans krijgt om uit te groeien tot de eerste keus voor de rechtsbackpositie.

Ajax hoopt het vertrek van Mazraoui dan ook intern op te kunnen vangen, maar Voetbal International meldt tevens dat de Amsterdammers wel externe opties in kaart brengen. Rensch is niet de enige optie voor rechtsbackpositie, ook Youri Regeer en Sean Klaiber gelden als kandidaat voor de backpositie. Als alternatief kan ook Jurriën Timber nog de plek van rechtsachter innemen, maar Ajax ziet voor Timber een belangrijke rol weggelegd in het centrum van de verdediging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.