AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony dichtbij akkoord met Manchester United’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De Braziliaanse vleugelflitser Antony zou volgens de Engelse media dichtbij een overstap staan naar Manchester United. De Engelse topclub zou een bod van 46,5 miljoen euro voor hem hebben neergelegd bij Ajax.

Antony wordt al lange tijd gelinkt aan een overstap naar de Engelse recordkampioen en zou weer kunnen gaan samenwerken met Erik ten Hag. Het contract van de international van Brazilië loopt over drie jaar af.

2 thoughts on “‘Antony dichtbij akkoord met Manchester United’

  1. trainers moeten nooit meer zeggen dat ze zo van hun club houden, als ze de eerste dag weg zijn kopen ze hun geliefde club helemaal leeg

  2. Hans Razing says:

    Antony heeft nog een contract tot medio 2025, heeft dus nog 3 jaar te gaan bij Ajax. 46,5 miljoen lijkt me dan een beetje weinig voor zo’n kwaliteitsspeler. 60 miljoen zou hij minimaal moeten opbrengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.