AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Brentford wil uitpakken met komst van Mark Flekken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mark Flekken lijkt de Bundesliga deze zomer te kunnen verruilen voor een avontuur in de Premier League. Het Londense Brentford wil de 29-jarige doelman namelijk overnemen van Freiburg. Hier maakt The Sun melding van.

Naar verluidt wil de Premier League-club toeslaan als SC Freiburg genoegen neemt met een bedrag van maximaal tien miljoen pond, een kleine twaalf miljoen euro. Het is niet bekend of de Bundesliga-club daarmee instemt.

Flekken (28) speelt al tien jaar in Duitsland, maar bleef lange tijd onder de radar. Pas sinds zijn doorbraak in Freiburg werd hij min of meer ontdekt in Nederland. Bondscoach Louis van Gaal selecteerde hem de afgelopen interlandperiodes telkens voor Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.