AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt alle pijlen op komst van Christian Eriksen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax is bezig met een sensationele transfer. De Amsterdammers proberen namelijk om Christian Eriksen terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. Hier maakt het medium Football.London melding van.

Afgelopen seizoen speelde de creatieve middenvelder voor Brentford. Die club wil hem graag behouden maar hij heeft de clubs voor het uitkiezen. Manchester United, Everton, Newcastle United, Leicester City, West Ham United en Tottenham Hotspur zouden eveneens interesse koesteren.

Een langer verblijf in de Premier League ligt voor de hand, maar er zijn ook alternatieven. Volgens het Londense medium is een terugkeer naar Ajax zo’n alternatieve optie. De Amsterdammers zouden reeds contact hebben gelegd met het management van Eriksen (30), die uit zijn contract loopt na de kortstondige samenwerking met Brentford.

Eriksen is momenteel op vakantie. De Deense middenvelder laat weten: “Mijn mobiel blijft aan, maar ik ken mijn zaakwaarnemer (Martin Schoofs, red.) ook goed genoeg om te weten dat hij alleen belt als er écht iets gebeurt.”

One thought on “‘Ajax richt alle pijlen op komst van Christian Eriksen’

  1. Come home….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.