AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat Naci Ünüvar langer aan zich binden’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil langer door met de 19-jarige aanvaller Naci Ünüvar. En daarom kan hij zijn contract bij de Amsterdammers verlengen tot medio 2026. Dit weet De Telegraaf te melden.

Het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar hadden de contractverlenging van Ünüvar hoog op het lijstje staan, gezien het contract van de technisch begaafde aanvaller anders medio 2023 zou aflopen. Ünüvar kende een uitstekend seizoen bij Jong Ajax en scoorde maar liefst zestien doelpunten en was ook nog eens twaalf keer aangever. Een record voor een speler van Jong Ajax.

Overigens wilde Ünüvars zaakwaarnemer Mohammed Salem nog geen reactie geven op de aanstaande contractverlenging. De aanvaller speelt al elf jaar voor Ajax en maakte tweeënhalf jaar geleden zijn debuut voor de Amsterdammers in de bekerwedstrijd tegen Spakenburg. Ünüvar scoorde direct, maar wist sindsdien nog niet door te breken in het eerste elftal van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.