AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Twente wint de strijd van Ajax en Feyenoord om Benjamin Nagel’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De jongeling Benjamin Nagel had de kans om te tekenen bij zowel Ajax als Feyenoord maar kiest voor een langer verblijf bij FC Twente. Hier maakt de krant Tubantia melding van. De viervoudig jeugdinternational van Oranje Onder 15 tekent in november (als hij vijftien wordt, en volgens de wet mag tekenen) in de Grolsch Veste zijn eerste profcontract.

“Het is heel bijzonder dat we een jongen op deze leeftijd een contract geven, maar we doen dit omdat hij één van de grootste talenten is. Niet alleen van de regio, maar van heel Nederland in zijn leeftijdscategorie”, legt Rob Boudrie, hoofd voetbalzaken van FC Twente, uit aan de regionale krant.

“Omdat hij een contract bij ons gaat tekenen, is hij straks ook een speler van FC Twente. Dat betekent dat wij hem monitoren en begeleiden, ook al speelt hij voorlopig nog in de academie. Ik ga elke drie maanden met evalueren, hij kan gebruikmaken van de faciliteiten van het eerste elftal, denk aan de medische staf en bijvoorbeeld de diëtiste. De assistenten van het eerste elftal gaan regelmatig met hem het veld op en als de tijd rijp is, kan hij gaan meetrainen met de eerste selectie”, aldus Boudrie tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.