AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tottenham Hotspur zwaar gefrustreerd door Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De transfer van Steven Bergwijn naar Ajax lijkt nog mijlenver weg te liggen. Dit weet het Engelse medium Sky Sports te melden. En zijn club Tottenham Hotspur is inmiddels gefrustreerd geraakt over de bedragen die de Amsterdammers op tafel gooien.

Bergwijn wil vertrekken bij Spurs, waar hij mede door de concurrentie van Harry Kane en Heing-min Son nauwelijks aan spelen toekomt. De 24-jarige aanvaller staat open voor een transfer naar Ajax, zodat hij veel kan spelen in aanloop naar het WK in Qatar. Of de Oranje-international zijn zin krijgt, is echter de vraag.

Volgens Sky Sports is Tottenham gefrustreerd door de aanbiedingen van Ajax. De Amsterdammers probeerden al vaker om Bergwijn binnen te halen. De Premier League-topclub vraagt echter de hoofdprijs. Transferexpert Fabrizio Romano sprak zelfs over dertig miljoen euro. Dat bedrag betaalde Spurs in januari 2020 zelf aan PSV. De club lijkt niet van plan om veel verlies te lijden.

De Britse omroep weet dat Bergwijn nog altijd hoog wordt aangeslagen door The Lilywhites. Binnen de club zou bijna iedereen het er over eens zijn dat de Nederlandse aanvaller ‘een heel goede speler is die een succes zal worden’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.