AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United vreest onderhandelingen met Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het management van de Braziliaanse flitser Antony zou in gesprek zijn met het Manchester United van manager Erik ten Hag. Maar of ze er uit gaan komen is nog maar de vraag. De onderhandelingen tussen United en Ajax lijken echter een groot struikelblok te vormen. Antony heeft nog een doorlopend contract, ligt goed in de markt en blonk dit seizoen zowel voor zijn club als zijn land uit.

United is daarnaast niet de enige ploeg die de aanvaller op de korrel heeft. Afgelopen voetbaljaar sloot zo’n beetje de hele Europese top aan bij het lijstje geïnteresseerden, waar Bayern München en Manchester City in het verleden als voornaamste kandidaten werden genoemd. Met de goede relatie tussen Ten Hag en Antony in het achterhoofd, verschuift die favorietenrol nu naar United.

Door de sterke onderhandelingspositie van Ajax kijkt United volgens verschillende Engelse media al verder. Sterker nog: volgens Daily Mirror heeft de clubleiding van de Engelse grootmacht inmiddels al contact opgenomen met Real Madrid. Marco Asensio ligt nog tot de zomer van 2023 onder contract, is niet zeker van een basisplaats en zou eventueel mogen vertrekken bij de Madrilenen.

Asensio draait niet alleen een aantal jaren langer mee aan de Europese top. De Spaans international zal ongetwijfeld (veel) goedkoper uitvallen dan een Antony-transfer deze zomer. Daardoor moet Ten Hag misschien terugkomen op zijn vermeende belofte, maar hoeft dat nog niet te betekenen dat Antonty volgend seizoen sowieso in de Johan Cruijff ArenA speelt. Er blijven immers genoeg andere clubs met interesse…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.