AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag zwaait vandaag zes United-spelers uit

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Manchester United heeft vandaag afscheid genomen van zes contractspelers. En dat zijn niet de minste te noemen. Het gaat om o.a Juan Mata, Edinson Cavani en Paul Pogba.Dit heeft de club laten weten via haar digitale kanalen.

Edinson Cavani, Lee Grant, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic en Paul Pogba mogen elders hun geluk zoeken en lopen uit het contract. Van Paul Pogba is de verwachting groot dat de Fransman naar oude liefde Juventus vertrekt. Matic is onderweg naar Rome en eerder in de week werd al bekend dat alles zo goed als geregeld is voor die overstap.

United heeft een speciaal afscheid voorbereid voor Mata. De Spanjaard arriveerde in 2014 bij United en was vaak belangrijk bij de Engelse grootmacht. “Het kostte me wat tijd om de verandering die in mijn leven plaatsvindt te verwerken”, liet Mata zelf weten over zijn vertrek. “Dit is een bericht waarvan ik de afgelopen jaren vele momenten nooit had gedacht dat ik het zou schrijven, maar alle goede dingen komen natuurlijk een einde en mijn tijd als speler van Manchester United is net voorbij.” Waar Mata zijn toekomst vervolgt, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.