AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek krijgt nieuwe kans bij Manchester United’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Donny van de Beek krijgt onder de nieuwe manager Erik ten Hag een nieuwe kans bij Manchester United. Dit weet de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano te melden.

Beide heren kennen elkaar goed van hun tijd bij Ajax. ‘Mij is verteld dat hij een rol gaat spelen in het team van Manchester United. Erik ten Hag heeft vanaf het eerste momoent een duidelijk signaal gegeven aan de leiding dat Donny van de Beek een belangrijke speler voor de club kan worden.’

Een welkome opsteker voor Van de Beek. Hij werd voor ruim veertig miljoen euro overgenomen van Ajax, maar kwam bij Manchester United amper in het stuk voor. De inmiddels ontslagen Ole Gunnar Solskjaer blokkeerde een huurtransfer, die er een half jaar later alsnog kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.