AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jurrien Timber wil deze zomer bij Ajax blijven’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-mandekker Jurrien Timber neigt ondanks de interesse van Manchester United naar een langer verblijf bij Ajax. En dat kan te maken hebben met het naderende WK in Qatar. In Amsterdam heeft hij namelijk een basisplaats.

Bronnen rondom de club melden bovendien dat Timber steeds meer neigt naar een langer verblijf in Amsterdam.

Op korte termijn gaat de clubleiding in gesprek met het management van de international om het huidige contract open te breken, op te waarderen en te verlengen. Daarbij lijkt het ook een rol te spelen dat hij bij Ajax mogelijk weer herenigd kan worden met zijn tweelingbroer Quinten, die nu bij FC Utrecht speelt en kan terugkeren naar Amsterdam.

One thought on “‘Jurrien Timber wil deze zomer bij Ajax blijven’

  1. Hans- van der Velde says:

    Mits Jurrien bijtekent en niet zoals Mazraoui en Brobbey voor niets de deur uitlopen. Boer pas op je kippen! Ajax heeft in het verleden met Dolberg en Neres wat verkeerde inschattingen gemaakt, weliswaar goed ingekocht maar dat is maar de helft van de koopman.
    Lijkt me overigens uitstekend om de beiden Timbers een jaar samen te laten spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.