AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax troeft Ten Hag af in strijd om Chrisander Sörum’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Manchester United van Erik ten Hag is geinteresseerd in de zestienjarige aanvaller Chrisander Sörum. Hij staat onder contract bij het Noorse Stromgodset en presteert daar uitstekend. Alleen zijn zij niet de enige partij die aast op zijn handtekening.

Want volgens DT.no is uitgerekend de oud-werkgever van Ten Hag, Ajax, ‘dicht bij het aantrekken van Sörum’. De viervoudige jeugdinternational van Noorwegen zou Ajax als een ideale vervolgstap in zijn nog prille carrière zien. In Scandinavië wordt hij al volop vergeleken met landgenoot Erling Haaland, dus dat belooft alvast veel goeds.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.