AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Aad de Mos tipt speler: ‘Kan zo mee bij Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos ziet het zitten in Club Brugge-speler Hans Vanaken. De speler zelf zou openstaan voor een avontuur bij Ajax. De Zondag vroeg de voormalig oefenmeester Vanaken te vergelijken met diens landgenoot Youri Tielemans.

“Vanaken is natuurlijk beter dan Tielemans. Ik ben van dag één fan van Vanaken en die jongen wordt nog steeds onderschat. Hij kan zo mee bij Ajax. Tielemans was tegen PSV twee keer ook al niet goed. Laat Vanaken Tielemans maar vervangen bij Leicester City, je zal het verschil wel zien. Vanaken moet zijn bescheidenheid van zich afgooien en een grote transfer maken”, aldus De Mos.

Tielemans kende geen goed seizoen bij Leicester City. Toch gaat hij komende zomer een grote transfer versieren. Vooral Arsenal zou zijn oog hebben laten vallen op de voormalige speler van Anderlecht. Tielemans kan wellicht voor ongeveer veertig miljoen euro opgepikt worden.

Vanaken werd de afgelopen dagen aan de tand gevoeld over zijn toekomst. De middenvelder gaf aan dat hij een buitenlandse transfer wel ziet zitten en velen linken hem nu aan Ajax, aangezien Alfred Schreuder daar aan de slag gaat. Vanaken liet al verstaan dat Ajax altijd mag aankloppen, want hij ziet een transfer naar de Amsterdammers wel zitten. Al lijkt de Nederlandse kampioen op de positie van Vanaken momenteel niet echt versterking nodig te hebben. Daar kan in een lange zomermercato echter nog verandering in komen. Toch lijkt de kans momenteel het grootst te zijn dat Vanaken ook volgend seizoen in Brugge zal voetballen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.