AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Jong Ajax-speler vertrekt per direct naar Schalke 04

Steven van der Sloot heeft een contract getekend bij de Duitse promovendus Schalke 04. Hij komt over van Jong Ajax en had zijn debuut in het eerste nog niet gemaakt.

Hij bevestigde zijn overstap via Instagram: ‘Wir leben dich’, bewijst hij zijn Schalke-klassiekers te kennen. ‘Nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen, blij dat ik mag tekenen bij Schalke 04.’ Zowel Ajax als Schalke moet de overstap overigens nog bevestigen via de officiële kanalen.

Van der Sloot speelde sinds 2019 voor Ajax, nadat hij over was gekomen van aartsrivaal Feyenoord. De jeugdinternational debuteerde aan het begin van het seizoen 2020/2021 voor Jong Ajax en staat nu op dertien Keuken Kampioen Divisie-optredens. Van een officieel debuut in de wedstrijdselectie van de Amsterdamse hoofdmacht is het nog niet gekomen en zal het ook niet meer komen. Of hij komend seizoen bij de beloften of de A-selectie van Schalke aansluit, zal nog moeten blijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.