AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ryan Gravenberch tekent tot medio 2027 bij Bayern Munchen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De transfer van Ryan Gravenberch van Ajax naar Bayern Munchen is bijna r0nd. Volgens de transferexpert Fabrizio Romano zijn de gesprekken over de transfersom voor de middenvelder in de afrondende fase.

Gravenberch is volgens Romano op persoonlijk vlak al tijden rond met der Rekordmeister. Bij de kampioen van de Bundesliga gaat Gravenberch zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot medio 2027 verbindt aan de Duitse topclub. Volgens de transferexpert moeten Bayern en Ajax alleen nog de laatste details uitwerken om de deal rond te maken.

Bayern zou een bedrag van 23,5 miljoen euro over hebben voor Gravenberch, meldde clubwatcher Valentijn Driessen eerder al in DeTelegraaf. “Bayern München wil nu achttien miljoen vast betalen en 5,5 miljoen euro aan redelijk makkelijke bonussen, dus maximaal 23,5 miljoen euro voor Gravenberch. Daarbij komt dat ze 7,5% doorverkooppercentage aan Ajax willen geven.” Van die opbrengst wil Ajax een gedeelte investeren in de aankoop van AZ-linksback Owen Wijndal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.