AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luis Suarez deze zomer transfervrij op te pikken

Luis Suarez is deze zomer transfervrij op te pikken. De Uruguayaanse aanvaller loopt uit zijn contract bij Atletico Madrid. Hij kwam twee jaar geleden over van FC Barcelona en had vorig seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van Atlético Madrid.

Dit seizoen kwam hij tot elf competitiedoelpunten, maar moest hij het voornamelijk doen met reserveplekken. De club heeft besloten het aflopende contract van Suárez niet te verlengen, waardoor hij komende zomer transfervrij is.

Daarmee komt er een interessante optie bij voor veel clubs. Met zijn 35 jaar zal hij niet meer door de absolute top opgepikt worden, maar voor de categorie daaronder zou hij nog wel van grote waarde kunnen zijn. Zo zijn naar verwachting bijvoorbeeld Ajax en PSV komende zomer nog op zoek naar een nieuwe spits, doordat op dat gebied het een en ander staat te gebeuren. Eran Zahavi, Carlos Vinicius en Brian Brobbey vertrekken, terwijl er aan Sébastien Haller wordt getrokken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.