AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ten Hag wil Kante en Frenkie de Jong naar United halen’

Erik ten Hag wil deze zomer N’Golo Kante proberen om naar Manchester United te halen. Dit weet het Britse medium The Mirror te melden. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar bij Chelsea.

Kanté is 31 jaar, maar dat is volgens Ten Hag geen enkel probleem. De trainer zou voor de controleur een belangrijke rol zien in zijn ploeg en daarbij speelt leeftijd geen rol. Manchester United werd de afgelopen weken ook meermaals gelinkt aan Declan Rice van West Ham United. Hij is sowieso een stuk duurder dan Kanté, al staat Rice nog aan het begin van zijn carrière. De Londenaren zouden inzetten op een bedrag van meer dan tachtig miljoen euro voor de 23-jarige voetballer.

Rice staat open voor een nieuwe stap in zijn carrière, maar het liefst zou hij naar Chelsea gaan. De middenvelder kan dan in Londen blijven wonen en gaat bij een club voetballen die jaarlijks in de top van de Premier League speelt. Mogelijk kan Manchester United hier aan bijdragen. Als de beleidsbepalers vol inzetten op Kanté komt er bij The Blues een vacature vrij die mogelijk ingevuld kan worden door de Engels international.

Frenkie de Jong
Ten Hag werkte bij Ajax al succesvol samen met De Jong en wil hem nu graag naar United halen, volgens de geruchten. FC Barcelona-trainer Xavi zette de deur voor een vertrek op een kier tijdens de persconferentie. “Voor mij is hij een heel belangrijke speler. Hij is vrijwel altijd basisspeler geweest. Maar er is ook de financiële situatie waar we van afhankelijk zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.