AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Edwin van der Sar verklaart keuze voor Alfred Schreuder

Vandaag werd bekend dat Alfred Schreuder na de zomer aan het roer staat bij Ajax. Hij volgt Erik ten Hag op en tekent voor twee seizoenen in de Johan Cruijff ArenA. Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft inmiddels een verklaring gegeven over de keuze voor hem.

“Alfred staat bij ons bekend als een tactisch sterke trainer met goede en veelzijdige oefenstof”, aldus Van der Sar op de clubwebsite. De bestuurder werkte eerder al samen met Schreuder, die destijds de assistent was van Erik ten Hag. De 49-jarige Barnevelder maakte de Champions League-successen van het seizoen 2018/2019 mee.

“Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als hoofdtrainer en als assistent-trainer bij topclubs in verschillende landen en competities. We hebben er veel vertrouwen in dat hij de weg die wij met Ajax enkele jaren geleden zijn ingeslagen een goed vervolg kan gaan geven. Zowel in de Eredivisie als in de Champions League”, vervolgt de doelman van weleer.

“Het doet me ook goed dat we nu duidelijkheid hebben over deze belangrijke positie binnen de club. De komende periode zal de selectie voor volgend seizoen verder vorm gaan krijgen. Daar zijn Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar, die ook met Alfred spraken, druk mee bezig”, besluit de directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.