AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord doet er alles aan om Danilo in te lijven’

Feyenoord wil zich deze zomer dolgraag versterken met Ajax-spits Danilo. Hij heeft een aflopend contract en is dus transfervrij op te pikken door de Rotterdammers.

De Telegraaf vroeg Danilo om een reactie, maar de jeugdinternational houdt zijn kaken op elkaar. Danilo weet namelijk dat de mogelijke overgang gevoelig ligt. Ajax haalde Danilo namelijk voor ongeveer twee miljoen euro als jeugdspeler naar Nederland. Voor de Amsterdammers is het dan uiteraard slecht nieuws als de aanvaller voor niets naar een concurrent vertrekt.

Danilo is sinds 2017 speler van Ajax. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan FC Twente, waar hij vooral in zijn eerste maanden indruk maakte. In dit Eredivisie-seizoen staat de teller op dertien duels voor Danilo namens Ajax. Daarin was hij twee keer trefzeker en gaf hij één assist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.