AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag mag een kwart miljard uitgeven bij United’

Erik ten Hag staat na de zomer zeer waarschijnlijk aan het roer bij Manchester United. En volgens het medium The Mirror zal hij dan een flink transferbudget tot zijn beschikking krijgen. Naar verluidt gaat het om 240 miljoen euro.

Volgens Mirror gaat een groot deel van dat budget op aan de komst van Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Declan Rice (West Ham United). De Engelse internationals staan al langere tijd in de belangstelling van de topclubs in de Premier League en hebben allebei een vraagprijs van meer dan honderd miljoen euro.

Ten Hag kan er daarom ook voor kiezen om voor goedkopere aankopen te gaan, als hij ook bijvoorbeeld Ajax-spelers Antony, Jurriën Timber en/of Edson Álvarez mee wil nemen naar Old Trafford. In dat geval kan hij beter voor andere namen op de shortlist kiezen.

Dan komen volgens Mirror SL Benfica-spits Darwin Nunes en Wolves-middenvelder Ruben Neves in beeld om naar Manchester United te verkassen. Deze spelers hebben geen homegrown-status en hebben ook niet de reputatie die Kane en Rice inmiddels hebben opgebouwd. Daardoor vallen deze transfers waarschijnlijk (veel) goedkoper uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.