AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern Munchen legt bod van 28 miljoen neer voor Ryan Gravenberch’

Bayern Munchen heeft een tweede bod gedaan op Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch. Het eerste bod dat ze deden was 25 miljoen euro. En nu hebben ze daar een schepje bovenop gedaan tot 28 miljoen euro.

Hier maakt Alfredo Pedullà, journalist van La Gazzetta dello Sport melding van. Ook zouden bonussen bespreekbaar zijn gemaakt. In München zou men inmiddels spreken van formaliteiten in plaats van hobbels.

Gravenberch gaat in Zuid-Duitsland 4,3 miljoen euro per seizoen verdienen, exclusief bonussen. De Ajax-middenvelder heeft zich laten leiden door het verhaal dat Bayern München hem heeft voorgelegd. Ook Juventus was in de race voor de international, maar een overstap naar de Bundesliga heeft dus de voorkeur gekregen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.