AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Fluitconcerten voor Daley Blind zijn terecht’

Daley Blind wordt de laatste weken steeds vaker uitgefloten door zijn eigen supporters. Analist Kenneth Perez zegt in het programma ‘Voetbalpraat’ hier geen enkele moeite mee te hebben. Hij ziet dat er wekelijks wangedrag op de tribunes wordt vertoond, maar het uitfluiten van spelers schaart de analist in een andere categorie.

“Uitfluiten is hun recht. Dat vind ik het minst ergste. Je mag toch wel je spelers uitfluiten? Je hebt een kaartje gekocht. Je mag dan nog geen wanverdrag tonen, maar dit is toch geen wangedrag? Dit is stom, want je helpt je eigen team niet.”

De analist is dan ook van mening dat uitfluiten erbij hoort en dat spelers niet alleen maar met successen moeten worden toegejuicht. “Je mag je onvrede uiten. Ze uiten ook hun blijdschap. Als je toegejuicht wordt, dan is er niemand die iets zegt. Maar als je een keer een slechte prestatie neerzet in de ogen van de supporters, dan mogen ze toch wel te kennen geven dat het niet zo heel goed was?”

Valentijn Driessen is in het praatprogramma van ESPN echter een andere mening toegedaan dan Perez en vindt het niet kunnen dat de Ajax-supporters Blind uit lopen te fluiten. “Het is toch niet de schuld van Daley Blind dat Ajax zo slecht speelt? Dan wordt hij gewisseld en uitgefloten. Ze zijn boos omdat hij de ereronde niet heeft gelopen na Ajax – Feyenoord, omdat hij gelijk naar binnen was gegaan. Dan denk je ook: waar gaat het over?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.