AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic brak zijn vinger tijdens de Klassieker

Dusan Tadic heeft tijdens de Klassieker van een aantal weken terug zijn vinger gebroken. Dit heeft hij laten weten tegenover Ajax TV. In de uitwedstrijd bij FC Groningen, die met 1-3 werd gewonnen, speelde hij met beschermende tape.

Tadic had tape om zijn vinger en bij Ajax TV was men benieuwd wat daaraan ten grondslag lag. “Ik heb mijn vinger gebroken tegen Feyenoord”, onthult de Servische captain van de Amsterdammers. “Maar ik speelde toen met heel veel adrenaline, dus ik heb er eigenlijk geen last van gehad. Of ik de pijn nu wel kan voelen? Nee, ik voel geen pijn, haha!”

Daarom had de aanvaller er ook weinig moeite mee dat hij in de uitwedstrijd in Groningen een biertje tegen zijn hoofd gegooid kreeg. Waar veel spelers zouden gaan liggen, deed het Tadic niets. “Gratis biertje, lekker! Het deed me geen pijn, dus het is wel oké. Ook toen zat ik vol adrenaline en dan doet het me allemaal niets.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.