AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United informeert bij Ajax naar prijs voor Erik ten Hag’

Manchester United heeft informatie bij Ajax ingewonnen over de vraagprijs die ze willen voor trainer Erik ten Hag. Hier maakt het medium Sky Sports melding van.

United en Ajax zouden al gesproken hebben over de gang van zaken, mocht Ten Hag daadwerkelijk de nieuwe manager worden van United. De Amsterdammers zijn op dit moment nog in een strijd verwikkeld met PSV om de Eredivisie-titel. De partijen spraken over de timing van de presentatie, mocht Ten Hag de opvolger worden van Rangnick.

United geeft aan dat de gesprekken nog niet concreet zijn. De club doet er alles aan om de juiste manager te vinden voor volgend seizoen. Zo is ook Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino in beeld. Het proces dat United inmiddels met Ten Hag doorlopen heeft, wil het met alle andere kandidaten ook doorlopen. Daarna wordt er een beslissing genomen. Luis Enrique en Julen Lopetegui worden in het geruchtencircuit ook genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.