AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Onzekerheid bij Ajax: Antony per brancard van het veld gedragen

Er heerst de nodige onzekerheid bij Ajax. Want sterspeler Antony werd gisteren tijdens een interland van Brazilie met een brancard van het veld gedragen.

Onduidelijk is nog of Antony serieus geblesseerd is en dus wacht Ajax de ontwikkelingen met veel interesse af. Een kwartier voor tijd ging het mis nadat hij een schop gekregen had. Zonder Antony speelde Brazilië de wedstrijd. Het werd 0-4.

Ajax speelt aanstaande zaterdag uit tegen FC Groningen, maar Antony mist die wedstrijd sowieso vanwege een blessure. In De Klassieker tegen Feyenoord, waarin hij ook al geblesseerd uitviel, pakte hij een gele kaart na het maken van het winnende doelpunt. Antony trok zijn shirt uit en dat kwam hem op geel te staan. Tegen Sparta is Antony weer speelgerechtigd. Ajax verdedigt momenteel de eerste plaats in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.