AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag wil Antony meenemen naar Manchester United’

Erik ten Hag is topkandidaat om deze zomer over te stappen naar Manchester United. En volgens The Daily Telegrapgh wil de oefenmeester van Ajax zijn speler Antony dan meenemen. Toch is het nog geen uitgemaakte zaak dat Ten Hag ook daadwerkelijk de nieuwe manager wordt van The Mancunians.

Naast ten Hag wordt ook veelvuldig Mauricio Pochettino genoemd als kandidaat voor de vacante positie. Een andere mogelijke opvolger van Ralf Ragnick is de oud-bondscoach van Spanje, Luis Enrique. Als de keuze op ten Hag valt dan kan Ajax dus wel eens van zijn sterspeler beroofd worden. Antony hoeft overigens niet alleen maar op belangstelling van United te rekenen, de Braziliaan heeft zich inmiddels al bij meerdere clubs in de kijker gespeeld.

Zo verscheen de aanvaller ook al op de radar bij Bayern München. Gezien het feit dat Serge Gnabry nog altijd niet heeft bijgetekend, lijkt men bij FC Hollywood op zoek te moeten naar een vervanger. Mocht Gnabry zijn tot medio 2023 lopend contract niet verlengen, dan lijkt een verkoop komende zomer onafwendbaar. De naam van Antony prijkt dan ook hoog op het lijstje bij Bayern als vervanger van de Duits international. Ook Barcelona lijkt interesse te hebben in de vleugelspeler, maar lijkt zijn pijlen in eerste instantie gericht te hebben op Raphnina van Leeds United. Voor een mogelijke transfer van Antony zal United wel flink in de buidel moeten tasten. De Braziliaans international heeft nog een contract tot 2025 bij de huidige koploper van de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.