AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern Munchen doet Mazraoui een beter voorstel’

Bayern Munchen hoopt zich nog altijd te versterken met de transfervrije Noussair Mazraoui. De Duitse grootmacht heeft hem dan ook een verbeterde aanbieding gedaan. Dit weet de Duitse tak van Sky Sports te melden.

Spaanse media meldden eerder dat Mazraoui rond was met Barcelona, maar dat werd door de speler ontkend. Bayern is nog steeds in de race en heeft de Marokkaan een nieuwe aanbieding gedaan, een betere dan de vorige.

“Bayern heeft goede papieren. Het aanbod is nu echt goed”, zegt transferexpert Marc Behrenbeck van Sky. ‘Het is nu een serieuze optie voor Mazraoui. De beslissing is nu aan de speler’, schrijft Sky zelf. Een delegatie van Bayern was in Amsterdam tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Benfica. Naar verluidt heeft er ook een gesprek plaatsgevonden met Mazraoui.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.