AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij haalde geen seconde z’n niveau bij Ajax in de grote wedstrijden’

Analist en voormalig topvoetballer Wim Kieft is teleurgesteld in de prestaties van Steven Berghuis.Hij vindt dat hij in de wedstrijden tegen Benfica en Feyenoord niet zijn gewenste niveau wist te halen.

In zijn column voor De Telegraaf schrijft Kieft dat hij het rendement van Berghuis tegen vindt vallen. ‘In zijn goede fase maakte het niet uit waar Erik ten Hag hem neerzette bij Ajax. Alleen tegen Benfica en Feyenoord bleef hij nagenoeg onzichtbaar’, is de voormalig Oranje-international duidelijk.

‘Feyenoord ligt misschien gevoelig voor hem, maar juist dan moet je je laten gelden’ vindt Kieft. ‘De groten staan er in grote wedstrijden. Berghuis lukte dat niet. Hij haalde geen seconde zijn niveau terwijl dat juist wordt gevraagd in zulke grote wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.