AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag na de zomer manager van Manchester United’

De kans is levensgroot dat Erik ten Hag deze zomer de overstap gaat maken naar Manchester United. Ze gaan er namelijk alles aan doen om hem binnen te halen. Die conclusie trekt de doorgaans goed geïnformeerde Constantin Eckner.

In een reactie op een Twitter-vraag laat Eckner weten: “Ten Hag is doelwit nummer één. De afkoopsom is geen probleem.” Daar voegt hij aan toe: “United wil hem zo snel mogelijk vastleggen om de planning voor het nieuwe seizoen te starten. Ten Hag is al in voorbereiding op United.”

Ten Hag ligt nog tot medio 2023 vast bij Ajax. United zal zijn contract derhalve moeten afkopen, maar dat lijkt geen obstakel te worden. Naar verluidt hebben Ajax en Ten Hag de afspraak dat hij deze zomer onder soepele voorwaarden mag vertrekken naar een buitenlandse topclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.