AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Noussair Mazraoui kan tien miljoen euro per jaar pakken’

Noussair Mazraoui is deze zomer transfervrij op te pikken bij Ajax en dat maakt hem voor clubs zeer interessant. Zo wil de Duitse grootmacht Bayern Munchen hem graag binnen halen. Volgens de Duitse tak van Sport1 ligt er een jaarsalaris van tien miljoen euro voor hem klaar.

De Rekordmeister is bereid om een dergelijk loon te betalen omdat het zoals bekend geen transfersom hoeft te lappen voor hem.

Bovendien aast ook FC Barcelona op Mazraoui; met die tien miljoen per jaar wil Bayern de financieel geplaagde Catalanen snel aftroeven. In Beieren moet hij de concurrentie dan aangaan met de Fransman Benjamin Pavard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.