AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arne Slot levert betere prestatie dan Erik ten Hag bij Ajax’

Voormalig profvoetballer Keje Molenaar is onder de indruk van Feyenoord-coach Arne Slot. Hij vindt de prestaties van Feyenoord misschien nog wel sterker als die van Erik ten Hag bij Ajax.

“Wat Slot bij Feyenoord flikt, is ontzettend knap”, begint Molenaar in een interview met De Telegraaf. “En met het materiaal dat hij heeft misschien nog wel een grotere prestatie dan die Erik ten Hag op dit moment bij Ajax levert. Begrijp me niet verkeerd, ook Erik vind ik een uiterst bekwame coach.”

Molenaar, die voor beide topclubs speelde, vraagt zich of Ajax de grote teleurstelling van afgelopen week al verwerkt heeft. “Het is zeker na Ajax-Benfica geen gelopen koers zondag. Ik kan me de 0-4 bij PSV-Feyenoord nog herinneren. Misschien wordt het weer eens een leuke Klassieker, want dat is een tijdje geleden. Als Ajax en Feyenoord tegen elkaar spelen, trek ik toch wat meer richting Ajax. Het moet zondag wel gebeuren, want anders zit PSV in een zetel.”

De druk is behoorlijk hoog bij de gastheren. Bij een nederlaag kan PSV, via winst op Fortuna Sittard, de nieuwe koploper worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.