AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Owen Wijndal en AZ akkoord over nieuw contract’

AZ en Owen Wijndal hebben een mondeling akkoord bereikt over een nieuw contract. Hij zal snel bijtekenen tot medio 2024. Een jaar langer als dat zijn huidige contract loopt.

Voor AZ is de contractverlenging van Wijndal een belangrijke slag. De Oranje-international zou zijn laatste contractjaar ingaan, waardoor de Alkmaarders hem deze zomer hadden moeten verkopen om nog een flink bedrag aan hem over te houden. Daar hoeft technisch directeur Max Huiberts zich nu geen zorgen meer over te maken.

Onlangs bevestigde Ajax-trainer Erik ten Hag nog maar eens dat Wijndal op het lijstje staat in Amsterdam. De 22-jarige linksback bleef afgelopen zomer ‘gewoon’ bij AZ, in tegenstelling tot spelers als Calvin Stengs, Myron Boadu en Teun Koopmeiners. Een vertrek is komende zomer niet uitgesloten, maar in dat geval ontvangen de Alkmaarders wel de hoofdprijs, stelt de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.