AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Jan Vertonghen zamelt spullen voor Oekraïne in

Jan Vertonghen laat zich van zijn beste kant zien. Hij zamelt namelijk met vier van zijn ploeggenoten spullen in voor de oorlog in de Oekraine. Dit doet hij met de Oekraïner Roman Yaremchuk.

Vertonghen liet onlangs al weten diep geraakt te zijn door de situatie in Oekraïne. Tegen Vitória Guimarães SC gaf de voormalig Ajacied uit medeleven al de aanvoerdersband aan Yaremchuk. Daar blijft het niet bij, want samen met André Almeida, Gonçalo Ramos, Paulo Bernardo en Tomás Araújo zamelt Vertonghen spullen in om slachtoffers te helpen.

Volgens berichtgeving heeft het vijftal meer dan honderd ton verzameld, dat over vijf vrachtwagens is verspreid. Yaremchuk zelf zou ook aanwezig zijn geweest, maar hij werd geteisterd door griep en moest naar huis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.