AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

AS Roma-coach José Mourinho haalt uit naar Ajax

José Mourinho was trainer van Manchester United toen het de Europa League won ten koste van Ajax. De Portugese topcoach heeft niet de leukste herinneringen aan de Amsterdamse grootmacht.

“Ik houd van goed voetbal en Ajax is een geweldig voorbeeld van waarom zoveel mensen van voetbal houden, omdat ze al meer dan vijftig jaar fantastisch voetbal spelen. Maar bij die finale vond ik het niet leuk hoe ze spraken vóór de wedstrijd en de manier waarop ze zeurden ná de wedstrijd”, vertelt Mourinho aan ESPN.

Tijdens de finale maakte Mourinho zich naar eigen zeggen geen zorgen. “In die finale stond het na tien minuten nog 0-0, maar ik wist toen al dat het klaar was. Soms moet je pragmatisch zijn, vooral in finales, zoals toen bij Manchester United”, aldus de Portugees.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.